Diep weg gestopt

DIEP WEG GESTOPT

Als je besluit om een reading en healing te doen bij een paard dan moet je je beseffen dat je een hele intense en intieme verbinding aan gaat met dat paard en dat ook paarden gevoelens en ervaringen kunnen hebben waar ze niet over willen praten.

Het gebeurd vaak dat een paard een eerste keer niet alles vertelt en mij eerst moet gaan vertrouwen, voordat de diepste geheimen naar boven komen. Heel logisch! Ik vertel ook niet mijn diepste gevoelens aan de eerste de beste 😉

Het paard waar ik je over wil vertellen vandaag is daar een mooi voorbeeld van. Deze merrie vond het moeilijk om in verbinding te gaan met haar nieuwe eigenaresse en zij had mijn hulp ingeroepen. De eerste keer heeft de merrie mij het hoognodige vertelt en heb ik haar vooral een hele mooie healing kunnen geven.

En iedere keer dat ik weer kwam voor een reading en healing vertelde zij mij een beetje meer, dat beetje meer dat nodig was om een intiemere verbinding met ‘haar’ mens aan te kunnen gaan.

Maar ze bleef 1 ding houden waar ze niet over wilde vertellen. Iedere keer als ik bij haar sacraalchakra kwam was er een intens verdriet te voelen en uiteraard kun je dan raden waar dat verdriet over gaat. Helemaal als je weet dat deze merrie als fokmerrie is gebruikt.

Deze merrie koos ervoor om dat verdriet diep weg te stoppen en dan is het niet aan mij om dat ongevraagd naar boven te halen om het te kunnen healen samen met haar. Ze was daar erg stellig over: Laat mijn verdriet met rust! Ze liet mij een diepe put zien met een grote zware deksel erop …..


Posted in Chakra Reading & Healing