Een paard vol kattenkwaad

BOODSCHAP VAN EEN PAARD

Als ik bij een paard kom om te helpen dan kom ik tijdens een healing en reading de eerste keer vaak niet veel verder dan de zonnevlecht, omdat de meeste trauma’s zich in de onderste 3 chakra’s bevinden. Bij dit paard was dat niet anders.

De tweede keer dat ik kwam was er veel geheeld en op zijn plek gevallen. De healing en reading hadden veel gedaan voor dit paard en de Bach Bloesems hadden ervoor gezorgd dat de heling zich had doorgezet.

Deze keer kon ik langs alle chakra’s gaan, maar het meest leuke moment was het moment dat ik bezig was met de keelchakra. Dit paard vind zichzelf namelijk erg grappig. Haar stem (keelchakra) heeft een gouden randje! Ze haalt dan ook veel kattenkwaad uit.

Toen kwamen ook alle verhalen boven via haar en haar eigenaar. We hebben ontzettend gelachen, vooral ook om het feit dat deze merrie alles bevestigde en andersom. Dit paard voelt zich gehoord en dat is zo ontzettend belangrijk! Ze weet ook dat dit heel vaak niet gebeurd en koestert dit feit dan ook. Op de stal waar ze staat ziet ze heel veel paarden die hun stem niet mogen laten horen, die altijd braaf doen wat ze gevraagd wordt. Ze snapt dat niet, deze paarden doen hun ding routine matig en hebben zich geschikt in hun lot.

Vroeger werd zij gestraft voor haar kattenkwaad en konden haar trainers er geen humor in zien. Daar is de onbalans dan ook gestart, maar tegenwoordig wordt er om haar kattenkwaad gelachen. De kunst voor de eigenaar is om er nu voor te zorgen dat dit paard zich gehoord blijft voelen en zichzelf kan zijn, maar zich tevens binnen de grenzen van veiligheid blijft begeven voor zowel paard als ruiter.

Daar ligt voor hen allebei nog een uitdaging!


Posted in Chakra Reading & Healing