Entiteiten

Je zal er als paard maar last van hebben ….

Ik werk al een tijdje bij een klant met één van hun paarden op hun eigen terrein. Ze wonen er nog niet zo lang en bij eerdere healingen van het ene paard had ik de ‘minder prettige energieën’ in de bosrand om hun perceel al wel gevoeld, maar ze waren niemand tot last dus ik heb het zo gelaten. Totdat het andere paard, wat normaal zo lekker onverstoorbaar zijn eigen gang ging, na het vuurwerkgeweld van de jaarwisseling niet meer terug in zijn oude gedragspatroon verviel. Hij bleef gevoelig voor weersveranderingen, harde geluiden en alles wat anders was. Hij bleef dan maar rennen, rollen, rennen en schrapen bij het hek. Zijn eigenaar had al een homeopaat ingeschakeld om het paard te helpen kalmeren. Dit had al veel gedaan, maar net niet genoeg. Ze vroeg of ik dit paard ook kon helpen weer terug te komen in zichzelf.

Tijdens de chakra healing en reading liet hij een angstaanjagend demonisch paard zien dat achter hem aan rende. Dat joeg hem angst aan en we hebben samen zijn eigen lichtkracht weer opgezocht, want daar waar licht is kan geen duisternis zijn.

Demonen/entiteiten/nachtmerries … allemaal woorden voor wezens die zich voeden met angst.

Het vuurwerkgeweld van oud en nieuw had de entiteiten in de bosrand de kans gegeven om zich vast te haken in het auraveld van dit paard. En hij kwam er met geen mogelijkheid meer vanaf, omdat ze vat hadden gekregen op zijn energieveld en zich konden voeden met zijn angst die hij herbeleefde bij de storm na oud en nieuw en onnodig geknal. Hij was uit balans en had hulp nodig om zich weer stevig te kunnen wortelen in de energie van de aarde en de energie van het collectief bewustzijn van de paarden in het universum. Ik heb hem daarbij geholpen. Daarna hebben we samen hulp aangeroepen om de bosrand rondom het terrein te kunnen schonen.

2 dagen later kwam ik de Bach Bloesem mix brengen, die ik altijd maak na een healing. De Bach Bloesems helpen om de doorstroming die we hebben gemaakt in het energiesysteem van het paard tijdens de healing ook echt te verankeren, zodat de onbalans niet snel of helemaal niet meer kan terug keren.

De eigenaar van het paard vertelde dat het paard weer zijn ‘oude’ zelf was en weer heerlijk relaxed in de wei van de grassprieten stond te genieten, ongeacht de omstandigheden om hem heen <3

 


Posted in Chakra Reading & Healing