Wat ik nog meer doe

Naast M’s Horsemanship doe ik nog veel meer, want soms heb je meer nodig dan kennis van horsemanship om je droom te bereiken. Ik zet al mijn expertise in om jou te helpen een gelukkig(er) mens te worden. Hieronder een overzicht op welke manieren ik jou nog meer kan begeleiden op de weg naar jouw droom!

M’s Touch

Mijn Holistische Healing kant. Ik werkt graag met energie en trillingen, ik vindt het iets heel normaals en ik pas het graag toe als mens of paard tegen een blokkade aanlopen en de natuur daar heel goed een handje bij kan helpen.

M’s Touch website & M’s Touch Facebook

BitloosRijden

Mijn missie om te breken met de traditionele omgang met paarden sluit hier natuurlijk naadloos bij aan. Het rijden zonder bit is iets wat ik ieder paard toewens, mits de ruiter dan ook met meer gevoel en met minder angst durft te rijden. Ik wens ruiter en paard meer gelijkwaardigheid in de samenwerking toe en denk dat bitloos rijden daar een groot deel aan bijdraagt. Op deze site vindt je heel veel informatie over de verschillende optomingen en kun je ze uitproberen en aanschaffen.

BitloosRijden website & BitloosRijden Facebook

M’s Coaching

Deze ambitie van mij heeft nog geen eigen site, maar al wel een eigen Facebook pagina. M’s Coaching heeft veel raakvlakken met M’s Touch, de coaching is een complementerend deel daarvan. Met de coaching help ik je om weer terug te komen op het pad richting je droomdoel. We bekijken samen je nachtmerries en je dromen. Daarna maken we samen een praktisch en vooral haalbaar stappenplan om je stap voor stap dichterbij je droom te brengen.

M’s Coaching Facebook

its-time-to-catch-your-dreamsso-you-can-reach-them