Verkeerde kleur

Het zal je maar gebeuren … gefokt worden als paint en dan bruin geboren worden zonder aftekeningen. Dat is dan nog niet het ergste van alles. Het wordt pas een drama als je mens je daarom niet mooi vindt en je moeder het eigenlijk ook wel een beetje lastig vindt, omdat zij graag haar mens een plezier wil doen. Wat niet betekent dat zijn moeder niet van hem houdt, maar het was een warboel aan emoties op dat belangrijke moment in het leven van dit veulen. Complexe emoties die het veulen schaden in zijn ziel.

Het gebeurde het paard van een klant, die naast dit verdriet nog ander trauma opliep. Denk daarbij aan verkeerd afspenen, te vroeg en te snel zadelmak maken, verhuizingen. De combinatie van deze gebeurtenissen heeft hem zodanig getraumatiseerd dat dit resulteerde in gedragsproblemen.

Tijdens een chakra healing kon dit paard zijn verhaal doen en wat voelt hij zich opgelucht nu zijn nieuwe mensen eindelijk begrijpen wat hem bezig houdt. En het allerfijnste bericht was dat zij hem prachtig vinden zoals hij is!

Zij begrijpen zijn gedrag nu en kunnen hem effectief gaan helpen met het verwerken van zijn verdriet.

Dat geeft rust … voor iedereen!


Posted in Chakra Reading & Healing