Chakra’s bij paard & mens

Deze workshop gaan we dieper in op de verbinding die jij hebt met je paard.

Ik ga je laten voelen & ervaren dat er meer is dan wat het oog kan zien!

 

Nieuwsgierig…

…  naar wat je paard je te vertellen heeft?

…  welke blokkades jij en/of je paard last van hebben?

…  hoe je een nog betere verbinding met je paard krijgt?

 

 

In connectie …

Aan het eind van deze workshop …

…  zal de band met je paard nog hechter en intenser zijn!

…  begrijp en voel je je paard beter aan!

…  voel je je meer verbonden in de omgang met je paard!

…  heb je een betere connectie met je paard tijdens het rijden!

 

 

Wat gaan we doen?

We beginnen met de theorie over de chakra’s bij mens en paard, zodat je weet waar ze zitten en begrijpt wat ze doen. Daarna doen we een groepsmeditatie bij de paarden, de paarden helpen je bij het ontdekken welke chakra’s jouw aandacht nodig hebben.

De workshop is tevens als een privé workshop te boeken!

 

Ervaringen van klanten:

 

~ Natasja Kok ~

Een inspirerende workshop die via de chakra’s verdieping geeft aan het contact met jezelf en je paard. Op een ontspannende wijze wordt theorie gekoppeld aan ervaring. Marieke spiegelt in het werk met je paard de thema’s die voor jouw ontwikkeling belangrijk zijn. Marieke zet haar ervaring en wijsheid om in heldere en nuchtere feedback te geven. Angelique healt in alle bescheidenheid en stilte de processen die bij jezelf en je paard gaande zijn. Een waardevolle dag van weinig woorden en veel bijzondere ontdekkingen.

 

~ Liesbeth Steup ~

Bijzondere ervaringen opgedaan bij deze workshop; 3 onderwerpen op het programma die voor mij nog helemaal nieuw waren. Energetisch verbinden, meditatie te paard en bitloos rijden. Tijdens de healing kreeg ik het inzicht dat het verdriet om mijn overleden paard de band met mijn nieuwe paard nog behoorlijk in de weg zat. Het inzicht dat hij zijn geheel eigen plek in gaat nemen voelde als een opluchting voor beiden. Nu het onbewuste naar het bewuste is gebracht kan er verandering plaats vinden. Sindsdien zijn we weer een team aan het vormen. Tijdens de meditatie wordt je paard begeleid zodat je helemaal ontspannen op zijn ruggetje kunt zitten, dan voel je echt een verbinding met elkaar. Die verbinding probeer ik nu ook vast te houden als we samen aan het rijden zijn, dat voelt zo veel beter. Mijn oordeel over bitloos rijden is weg. Bang niet genoeg controle te hebben in bepaalde situaties is helemaal weg.  Hij laat zich juist veel beter sturen. Voor beiden veel fijner! Er is nu veel meer ontspanning tussen ons, het is niet meer ik op mijn paard maar ik met mijn paard, en dat werkt!

 

~ Ingrid Toet ~

Energetisch samenzijn met je paard. Geweldig mooie dag! Echte aanrader. Een healing van Angelic en Chi Riding en meditatie te paard van Marieke. Nog nooit zo fijn gereden als vandaag. Een en al rust!