Hoe staan mensen in hun schoenen na de opleiding?

Dat zal ik je vertellen, want je bent misschien aan het twijfelen over de opleiding en of het de investering waard is. Dat snap ik!

Je gevoel zegt waarschijnlijk al wel dat je de opleiding mag gaan volgen, maar je hoofd denkt er misschien nog anders over en dan met name het logisch denkende en beredenerende deel van je hersens 😉 en ook dat snap ik!

Daarom heb ik een paar dames die de opleiding al gevolgd hebben gevraagd of ze hun ervaring met de opleiding in woorden willen omzetten.

De eerste daarvan is binnen. Het is de ervaring van Linda Kleinstra;

Begin maart 2019 begon ik met de opleiding bij Marieke.

De naam alleen al “Chakra reader en healer voor alle paarden” deed mij wegdromen naar vele happy paardjes, vrolijk galoperend met glans in de ogen en oortjes vrolijk naar voren.

De opleiding was leuk, zeker leerzaam, soms moeilijk en hier en daar confronterend want om een ander te kunnen helpen zullen we toch eerst zelf voor die spiegel moeten gaan staan en met open blik onszelf recht in de ogen aan kijken.

Nu achteraf ben ik zoveel sterker geworden, ik sta in m’n kracht, zit lekker in m’n vel en weet wat ik kan doen als dat velletje wat minder lekker zit. Zoveel handvaten, ik kan ze niet eens allemaal benoemen en nodig je graag uit dit voor jezelf te ontdekken.

Nu bijna een jaar verder en met het certificaat op zak ben ik daar waar ik van droomde en kan ik echt wat voor onze trouwe viervoeters gaan betekenen. Niet alleen de paarden zullen hier profijt van hebben, ikzelf voel me enorm gesterkt en kan eindelijk helpen met datgene wat we allemaal zo graag willen bereiken nl een betere wereld voor onze geliefde paarden waar ruimte is voor wederzijds respect en vertrouwen.

Ik ben nu een dame met een missie!

Dank je wel Marieke en dat er nog maar velen ons mogen volgen.

Dikke kus
Linda, Sydney en Gunner