Ik ben mijn bedrijf M’s Horsemanship gestart met het geven van natural horsemanship lessen volgens de visie van Monty Roberts

Ik ben mijn bedrijf M’s Horsemanship gestart met het geven van natural horsemanship lessen volgens de visie van Monty Roberts en daar ben ik energetische healing en chakra meditatie aan toe gaan voegen. Daar kwamen als vanzelf ook readingen bij.

Vanuit de kennis die ik daardoor verkregen heb, heb ik de opleiding tot Chakra Reader & Healer voor paarden gemaakt.

Nu geef ik sporadisch zelf nog reading en healing aan paarden. Mijn focus ligt bij de opleiding en bij het chakra coachtraject dat ik aanbiedt voor mensen die hun ‘spark’ zijn kwijt geraakt, mensen die bijvoorbeeld een burn out hebben of mensen die zich voor die tijd realiseren dat als ze niet iets gaan veranderen in hun leven dat ze in een burn out terecht gaan komen. Die mensen help ik bij het ontdekken van de krachten die in hun eigen chakra’s schuil gaan en help ze die krachtbronnen weer te optimaliseren.

Naast de opleiding die je op deze website vind doe ik dus nog veel meer, want soms heb je nu eenmaal meer kennis nodig om je dromen te bereiken. Ik zet al mijn expertise in om jou te helpen een gelukkig(er) mens te worden en om voor de paarden een fijnere wereld te creëren.

Hieronder een overzicht op welke manieren ik jou nog meer kan begeleiden op de weg naar jouw droom!

BitloosRijden

Mijn missie om te breken met de traditionele omgang met paarden sluit naadloos aan bij de opleiding. Het rijden zonder bit is iets wat ik ieder paard toewens, mits de ruiter dan ook met meer gevoel en met minder angst durft te rijden. Ik wens ruiter en paard meer gelijkwaardigheid in de samenwerking toe en denk dat bitloos rijden daar een groot deel aan bijdraagt. Op de site van BitloosRijden vindt je heel veel informatie over de verschillende optomingen en kun je ze uitproberen en aanschaffen.

BitloosRijden website & BitloosRijden Facebook

M’s Coaching

Iedereen bezit de kracht om zijn dromen waar te maken, mits je het lef kan vinden om ook daadwerkelijk stappen te gaan zetten richting die droom. Ik heb een prachtig programma gemaakt die jou gaat helpen de eerste stappen te zetten. Alles begint bij jezelf!

Dat is dan ook precies wat dit programma doet en heet “Reis door je chakra’s”. Ik deel mijn diepgaande kennis van de chakra’s met jou als je besluit op reis te gaan. Tijdens een reis door je chakra’s leer je jezelf nóg beter kennen en leer je hoe jij je eigen blokkades kan opheffen en optimaal gebruik kan gaan maken van je innerlijke kracht via jouw chakrasysteem.

Met de coaching help ik je om weer terug te komen op het pad richting je droomdoel. We bekijken samen je nachtmerries en je dromen. Daarna maken we samen een praktisch en vooral haalbaar stappenplan om je stap voor stap dichterbij je droom te brengen.

Maar je hoeft het niet helemaal alleen te doen, je kan je laten helpen door 7 krachtige balansbrengers.

Meer informatie vind je op M’s CoachingM’s Coaching Facebook