De opleiding is speciaal ontwikkeld voor onze geliefde paarden & jou!

Wat super dat je op zoek bent naar meer informatie over chakra’s bij paarden.

Ik kan je er alles over leren, maar niet in 1 dag.

Nanda van Gestel schrijft in haar boek zo mooi;

Ik kan je in één dag leren over chakra’s en paarden,
maar het vraagt heel veel oefening om dit meester te worden.

Dat is dan ook precies de reden waarom ik er een intensieve opleiding van gemaakt heb. Het is een opleiding die jou als mens transformeert en je helpt je spirituele vaardigheden beter te ontwikkelen, waardoor je aan het einde van de opleiding als een krachtige healer aan de slag kan gaan voor de paarden.

Dit leer je tijdens deze hybride opleiding tot Chakra en Aura healer in het kort

In vogelvlucht leer je meer over de volgende onderwerpen

 • chakra’s van mensen
 • chakra’s van paarden
 • edelstenen
 • etherische oliën
 • Bach bloesems
 • kleuren therapie
 • voeding
 • pendelen
 • energetische healing
 • aura cleansing
 • samenwerken met andere spirits en dimensies
 • energetische bescherming

Wil je meer dan vogelvlucht informatie? Vraag dan de brochure aan door je gegevens hieronder in te vullen.

Plan een uurtje vrij!

Luister en kijk je liever dan dat je leest? Of wil je graag nog meer informatie?

Plan een uurtje in met een lekker kopje thee of een goed glas wijn en start de video.

Kijk de video over de opleiding

Wat leer je tijdens de opleiding?

Het is een super waardevol traject voor jou als mens en daarmee ook voor de paarden. De kennis die ik ga overbrengen gaat je helpen om je als mens persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, waardoor je jezelf stevig kan aarden. Dat is belangrijk voordat je als healer voor de paarden wat wil gaan betekenen. Synchroon aan dat traject loopt jouw ontwikkeling als chakra reader en healer voor de paarden. Je leert hoe je op energetisch niveau contact kan maken met een paard, hoe je de communicatie tot stand brengt en hoe je onbalans kan herkennen en herstellen in het chakra systeem van een paard.

 

Voel je je geroepen om mee te helpen aan het herstellen van de balans?

De balans herstellen

Dat is waar het allemaal om draait. Meer geven dan je ontvangt van de paarden na al die jaren dat wij van de paarden genomen hebben. Terug geven aan de paarden begint heel dichtbij! Bij jezelf en de paarden die jij kunt bereiken.

Lessen geven en ontvangen op zielsniveau

Iedere ziel op aarde is een healer en dat kan bewust of onbewust zijn. Je kwaliteiten als healer sterker maken doen we samen tijdens de opleiding. Mensen met HSP zijn vaak de mensen die als eerste het pad op gaan als healer. Ben jij de volgende?

Zet lage trilling om in een hoge trilling

Depressie en ziekte vallen onder de noemer lage trilling en geluk en gezondheid hebben een hoge vibratie. Leer hoe je een lage trilling omzet in een hoge trilling en beweeg je naar een gelukkiger leven om vervolgens de mensen en dieren om je heen mee te nemen naar een hogere trilling.

De chakra’s zijn de handleiding van je aardse lichaam

Bij je geboorte krijg je geen handleiding voor een gelukkig leven, maar je kan wél de kennis van de 7 grote chakra’s inzetten als handleiding voor een gelukkig leven. Ze bieden je alle houvast die je nodig hebt om daar te komen en te blijven. Maak het optimaliseren van het chakrasysteem een prioriteit en maak het een way-of-life en je bent gegarandeerd van een gelukkiger leven dan de meeste mensen op deze mooie aardbol deze ronde van jouw zielentijd hier.

Eerste jij en dan het paard

Als er teveel onbalans is bij jou als mens dan gaat een paard jou helpen in plaats van jij het paard. Dat is wat paarden doen, ze hebben een immens hart en hebben veel te geven. Als jij als mens graag wilt gaan geven aan de paarden, dan is het belangrijk dat je zelf zo goed als mogelijk in balans bent.

Breng balans op holistisch niveau, dus zorg voor een optimale buiten wereld, een optimale fysieke gesteldheid, een optimale emotionele gesteldheid en een optimaal werkend chakrasysteem en auraveld. Alleen dán ben je optimaal in balans!

Holistisch betekent het geheel en voor mij bestaat het geheel uit een buitenwereld én een binnenwereld bestaande uit; fysiek, emotioneel en spiritueel.

Pure magie!

Als jij jezelf en de paarden gaat healen op een holistische manier en daarbij gebruik maakt de balansbrengers dan ontstaat er pure magie. Kennis van de 7 grote chakra’s en de gebruik van de balansbrengers als mindset, kleur, edelstenen, etherische oliën, Bach bloesems, voeding en meditatie. Als je al deze subtiele energiën samen brengt dan ontstaat er pure magie. Dan gebeuren er de meest wonderlijke dingen en komt alles in balans!

Maak een reis door jouw eigen chakra’s en werk met de 7 balansbrengers om het meer uit het leven te halen dan dat je nu doet.

Leer omgaan met je onzekerheid

Ontdek en ontrafel je eigen chakra’s, zodat je snapt waarom jij doet wat je doet. Daarna snap je ook beter waarom een paard in jouw omgeving waarom die doet wat hij doet. Leer daarna bewust invloed uit oefenen op je eigen geluk om vervolgens bewust invloed uit te gaan oefenen op het geluk van de paard. Weet wat jouw kernwaardes zijn en welke invloed de balansbrengers daarop hebben. Ervaar eerst zelf om het vervolgens door te kunnen geven aan de paarden.

HSP mensen én HSP paarden

Niet alleen zijn er meer HSP mensen in deze tijd, maar er zijn ook meer HSP paarden. Je zal zien dat jij de HSP paarden gaat aantrekken op jouw pad als je geroepen bent tot Chakra & Aura healer voor paarden in dit leven. Jullie hebben elkaar namelijk iets te geven en jij als mens hopelijk een beetje meer aan het paard, zodat we de balans kunnen herstellen.

De kenmerken van de chakra’s als leidraad voor balans

Je leert tijdens de opleiding de kenmerken van iedere chakra te optimaliseren voor balans in je eigen chakrasysteem en hoe je dit voor de paarden kunt gaan doen. Iedere chakra heeft bijvoorbeeld een werkwoord als kenmerk en een specifieke lijst aan emoties en gedachtes. Er zijn er nog veel meer. Leer ze herkennen en beïnvloeden.

Happiness is a state of mind

What you give attention grows

Het zijn van die standaard quotes, maar als je ze leidend maakt in jouw manier van leven dan zijn ze van onschatbare waarde. Helemaal als je precies weet waar jij je energie en aandacht heen moet laten vloeien. Controle over je mindset is van essentieel belang voor het ervaren van levensgeluk.