Opleiding tot Chakra Reader & Healer voor paarden - M's Horsemanship

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor onze geliefde paarden & jou!

Wat super dat je op zoek bent naar meer informatie over chakra's bij paarden.

Ik kan je er alles over leren, maar niet in 1 dag.

Nanda van Gestel schrijft in haar boek zo mooi;

Ik kan je in één dag leren over chakra's en paarden,
maar het vraagt heel veel oefening om dit meester te worden.

Dat is dan ook precies de reden waarom ik er een intensieve opleiding van gemaakt heb. Het is een opleiding die jou als mens transformeert en je het je spirituele vaardigheden beter te ontwikkelen, waardoor je aan het einde van de opleiding als een krachtige healer aan de slag kan gaan voor de paarden.

De opleiding is al een groot succes! Doe je ook mee?

Ik heb een replay van een webinar voor je klaar staan met meer informatie over de opleiding. Kijk je hem?

Kijk de video met meer uitleg over de opleiding

 

De opleiding is speciaal ontwikkeld voor onze geliefde paarden & jou!

Het is een super waardevol traject voor jou als mens en daarmee ook voor de paarden. De kennis die ik ga overbrengen gaat je helpen om je als mens persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen, waardoor je jezelf stevig kan aarden. Dat is belangrijk voordat je als healer voor de paarden wat wil gaan betekenen. Synchroon aan dat traject loopt jouw ontwikkeling als chakra reader en healer voor de paarden. Je leert hoe je op energetisch niveau contact kan maken met een paard, hoe je de communicatie tot stand brengt en hoe je onbalans kan herkennen en herstellen in het chakra systeem van een paard.

De reden dat deze opleiding een feit is geworden is, omdat ik geloof dat het hoog tijd wordt dat wij als mens iets terug gaan geven aan de paarden. Eeuwenlang hebben zij vanuit hun immense hart aan ons gegeven. Ze hebben ons geholpen om strijden te winnen met ons en voor ons. Zij hebben zij aan zij met ons gestreden in oorlogen. Ze hebben geholpen in onze strijd om te overleven door voor ons te werken op het land in het verleden. Ze halen samen met ons tegenwoordig het hoogst haalbare in de wedstrijdsport. Ze helpen zelfs bij het oplossen van onze innerlijke strijd samen met daar speciaal voor opgeleide coaches.

Het wezen paard werkt oordeelloos aan onze zijde en zal dat ook altijd blijven doen. Voor mij reden te meer om terug te gaan geven aan de paarden en de balans te herstellen.

De balans herstellen voor het paard als individu, het collectieve bewustzijn van de paarden en gevolg daarvan de balans op aarde. Het is belangrijk en ik draag mijn steentje bij door te geven aan de paarden, maar het strekt natuurlijk veel verder dan dat ….. ik hoop dat mijn roeping bij jou ook iets los heeft gemaakt en dat je straks gaat inschrijft voor deze transformerende opleiding die ik je aanbied.

Vul je gegevens hieronder in en ontvang van mij 2 mailtjes met meer informatie over de opleiding én de gratis Chakra Checklist voor paarden

BUY NOW