Meditatie - M's Horsemanship

Meditatie is dé manier om nog dichterbij je paard te komen

Meditatie is dé manier om nog dichterbij je paard te komen. Het helpt je te ontspannen en de dagelijkse dingen even te vergeten. Het zorgt ervoor dat je echt in het hier en nu kan genieten op de rug van je paard en jij nog meer kan genieten van het samen zijn met jouw paard.

Chakra’s verbinden

In de meditatie begeleid ik je in het verbinden van jullie chakra's. Dit geeft jou de rust om helemaal te kunnen ontspannen en je over te geven aan de beweging en helende energie van je paard. Naast dat de meditatie een mooie energetische verbinding tot stand brengt kan het echt ook een hele helende ervaring zijn, voor zowel jou als je paard.

De meditatie is heel fijn voor mensen die;

  • een betere verbinding met hun paard willen tijdens het rijden
  • angst hebben tijdens het rijden
  • meer rust willen ervaren

MP4

Deze meditatie heb ik jarenlang gegeven tijdens de horsemanship lessen die ik op locatie gaf. Door de vele positieve ervaringen met de meditatie te paard heb ik toen besloten om deze professioneel op te nemen in een geluidsstudio. Alle mensen die de meditatie live met mij gedaan hebben, hebben de mp4 aangeschaft om deze ook zonder mij erbij te kunnen beleven.

Gun jij jezelf ook een intensere verbinding met je paard? Koop dan nu de meditatie met 50% korting in de webshop.

 

 

Meditatie

Een aantal ervaringen van klanten:

"Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt. De tijd was daar nu.

Ik zou eerst op mn paard, maar dat voelde eigenlijk niet goed op dat moment. Ik ben toen gaan zitten op een stuk waar de andere paarden niet bij konden. Ik had hem aangelijnd maar ook dat voelde eigenlijk niet goed toen ik de meditatie aangezet had. Ik heb hem toen losgeklikt en ben aan je meditatie begonnen.

Bijgaand filmpje heeft mijn dochter gemaakt, hij heeft zo ongeveer 20 minuten bij me gestaan!!

Ik ben zo intens geraakt door dit en ik dacht wil het toch graag even met je delen. Erg bedankt voor je prachtige meditatie!!!"

 ~ Angelique Buschman ~

Misschien denkt u dat is niets voor mij die vreemde oefeningen en dan op je paard. Meditatie te paard is echter heel iets anders heb ik gemerkt. Rustig zittend op mijn paard met Marieke voor ons uit lopend, praatte zij mij en ook mijn paard naar het “hier en nu”. Ze liet mij verbindingen maken met mijn paard; denkbeeldige lijntjes tussen hem en mij leggen.

Echt een geweldige ervaring om al in een klein half uurtje een hele intense verbinding met je paard te krijgen. Je wordt echt één met je paard. Krijgt het gevoel dat je met 4 benen loopt. Pas wel op met afstijgen: ik verloor bijna mijn evenwicht omdat ik 2 benen miste.Dit gevoel van eenheid heeft de sterke band die ik met mijn paard al had nog verder verdiept. Kortom: Een unieke ervaring die ik elke ruiter kan aanbevelen. Doen!

~ Marianne Ruisendaal ~

Al jaren ben ik bezig met chakra onderzoek en toen ik op zeker moment behoefte kreeg om mijn rijkunst te verdiepen kwam ik al snel bij Marieke terecht.

Dat mijn Fries  op sommige momenten precies doet waar hij zelf zin in heeft werd op zeker moment voor mij een beetje te veel. Het ging ten koste van mijn vertrouwen en daarom wilde ik het zo snel mogelijk aanpakken, dus ik ging op zoek naar hulp die mij aansprak. Ik ontdekte dat er veel manieren zijn, maar de benadering van Marieke sprak mij het meest aan. We hebben een zomer lang één keer in de week de meditatie te paard gedaan. Zij leerde me verbinding te maken via mijn chakra’s met de chakra’s van mijn paard en dat was een bijzondere ervaring. Ik voelde mij één met het paard, een echte centaur!

Ik heb er inmiddels een gewoonte van gemaakt om op deze manier in te stappen en los te rijden en wat maakt dat een verschil. Er ontstaat een diepe verbinding en daardoor meer ontspanning bij het paard en mij waardoor ik veel gemakkelijker in kan werken en alles lichter wordt. We zijn nu echt een team.

Dank je wel nog Marieke, je hebt me echt geholpen!

~ Bea Kruize ~

Eindelijk is het er van gekomen; een meditatie sessie met mijn eerste eigen paard!

Met Marieke al vele mooie ervaringen met paarden gehad en daarom heb ik voor haar gekozen ons daarin te begeleiden. Diesel is sinds april mijn eigendom. We hebben destijds voor elkaar gekozen. Dat er iets was met hem, voelde ik van begin af aan, ik kon er alleen geen vinger op leggen wat dat dan was wat ik voelde. Ben daarom op zoek gegaan hoe ik hem kon helpen weer paard te zijn en hoe wij onze band konden gaan opbouwen. Marieke had mij al een keer een les vrijwerken met Diesel gegeven, daarin werd duidelijk dat we nog veel van elkaar konden leren. Ik heb al vele heerlijke buitenritten met Diesel gemaakt, maar hij bleef nog erg in zichzelf gekeerd. Hij heeft zich door zijn verleden helemaal afgesloten voor alles om hem heen. Om weer meer bij zichzelf te komen en onze connectie te versterken leek mij een meditatie heel erg mooi en fijn. 

Door de benadering van Marieke naar paard en mens, voelt het voor mij veilig en vertrouwd, dus hebben wij de meditatie onder begeleiding van Marieke gedaan. Een mooie intense ervaring, waarbij duidelijk werd dat Diesel een aantal chakra’s moeilijk kon openen. Bij onze hartchakra voelde ik duidelijk verbinding en een intens gevoel van warmte en liefde voor elkaar. Dat ontroerde mij enorm. Het is dan ook heerlijk de emoties de vrije loop te laten. Marieke was ondersteunend maar op de achtergrond aanwezig. Het proces heeft echt tussen Diesel en mij plaats gevonden. Het is een prachtig medium om zo je paard beter te leren kennen en begrijpen. De rust en het vertrouwen die Marieke daarbij uitstraalt hielp mij enorm om je helemaal over te geven en te openen voor je paard.

Ik heb de CD van Marieke inmiddels ook in bezit en ben nu in staat om , ook op afstand, de meditatie met Diesel te doen. Dat zal onze band alleen nog maar versterken.

Dank je wel Marieke voor alles wat je Diesel en mij leert en laat ervaren!

BUY NOW