… omdat er soms meer nodig is dan alleen instructie!

 

Als je alles al geprobeerd hebt en je de verbinding met je paard bijna of zelfs helemaal kwijt bent. Als je de wanhoop nabij bent en misschien zelfs wel overweegt om je paard te verkopen.

Dan ben je blij met iemand zoals ik, iemand die naar jou én je paard luistert!

Ik ga met je meekijken en voelen waar het mis gaat. En dat kan van alles zijn:

  • onverwerkt trauma bij je paard
  • onverwerkt trauma bij jou
  • miscommunicatie qua lichaamstaal
  • lichamelijke pijn

Al deze dingen gaan we nalopen en uitsluiten. Stukje bij beetje, stapje voor stapje blijven we doorgaan totdat jij en je paard elkaar weer 100% kunnen vertrouwen en jullie weer volop van elkaar kunnen genieten!

Want “lol met je knol” staat bovenaan je wensenlijst!

Ik ga beginnen met luisteren naar jouw verhaal en daarna naar die van je paard. Je paard krijgt een chakra healing en een reading. Door deze specifieke vorm van healing en reading kunnen we heel doelgericht te werk gaan.

Aan de hand van de healing maak ik een Bach Bloesem Mix op maat. De combinatie van de healing en de Bach gaan ervoor zorgen dat de ziel en het lichaam van je paard weer met elkaar in balans komen. Daarnaast kijken we of je paard ondersteund kan worden door een etherische olie en/of een helende edelsteen.

Als de healing ook lichamelijke ongemakken boven laat komen dan verwijs ik je door naar een gekwalificeerde osteopaat en homeopaat voor een behandeling.

Daarna gaan we samen kijken hoe jij en je paard met elkaar communiceren. Waar sta, waar richt je je front, hoe haal je adem, waar kijk je, wat denk je? Alles is even essentieel voor een fijne samenwerking.

Zullen we van start gaan en jou weer in verbinding brengen met je paard?